Studenterkørsel 2025

Vi har nu åbnet op for booking af studenterkørsel 2025!

Har i styr på jeres studenterkørsel?

Er I på udkig efter den studentervogn der skal stå for den vildeste fest i har oplevet i jeres liv?
Så kan vi måske hjælpe jer!

Vi har nogle af de førende i Danmark til studenterkørsel og har specialiseret os i lige netop dette. Det gør at vi er eksperter på området og har den erfaring og lyst til at skabe den helt perfekte dag for jeres klasse. Vi har i mere end 20 år kørt studenterkørsel og set alt hvad der er at se af forskellige krav, udvikling og festlige påfund der kan ske på en studentervogn. Vi har skræddersyet vognene så de opfylder alle de krav vi ser hos jer studenter, for at skabe den mest festlige og uforglemmelige dag!
Vi har også set den anden side af medaljen og hvilke uheld der kan ske og derfor er sikkerheden meget vigtig for os på vores lastbiler. Det kan i læse mere om, på de enkelte vogntyper!

Herunder kan i læse om de 4 forskellige typer vi har opbygget og finde ud af hvad der passer til jeres klasse. Vi gør dog opmærksomme på at ikke alle vogntyper kører i alle landsdele – så kontakt os, så hjælper vi jer med at finde ud af hvad der kan lade sig gøre!

Militær studentervogne er til de klasser der godt kan lide, at det hele er lidt mere råt! Vognene er store, kraftige og malet med camouflage farver. De er udstyrede med terrængående dæk og er ikke så forfinede. En ting er dog helt sikkert, de er klar på den vildeste fest på ladet, hvor der er monteret 15″ subwoofer og 2x 8″ tophøjtalere! Når en sådan vogn kommer rullende, er man ikke i tvivl om at studenterne er landet!

Veteran studentervogne er det perfekte motiv på ethvert billede. De står allesammen super flot dekorerede med blomster og malet i alverdens strålende farver. Bilerne er lidt mindre, så de er super velegnede til de klasser, der kommer rigtig godt ud af det med hinanden og har lyst til virkelig at nyde denne dag SAMMEN. Der er 12″ subwoofer og tophøjtalere, samt lysshow monteret i vognen. Sæt farver og glæde på jeres studentervogn, kør veteran lastbil!

Store studentervogne de store studentervogne er efterhånden dem man ser mest i bybilledet, når studenterkørsel er igang. Det er der selvfølgelig en grund til! Med en stor studentervogn sikres der plads til alle klassen – og lidt til. Hvis man har lyst til det, er der rigeligt plads til at have en DJ med ombord på vognen og selvom man har det, er der stadig et stort dansegulv, lige i midten af vognen! 18″ subwoofer og 2x 8″ tophøjtalere, gør at i kan høres i hele byen, når I kører rundt!

VIP studentervogne – Vi synes heller ikke at det kan blive for meget. Vi snakker rød løber og champagne når vognen ankommer, vores største setup af lyd og lys. Klargjort til at I kan medbringe DJ og så er det selvfølgelig specielt udvalgte studentervogne vi vælger at bygge op på denne måde. Det er blikfang og vi kan lide det! 2x 18″ subwoofer, 4x dobbelttophøjtaler. Vi snakker altså toppen af poppen indenfor studenterkørsel og I har muligheden for at komme ud og køre i sådan en igennem os!

Om os
Studenterkørsel 2023
Studenterkørsel 2024
Studenterkørsel 2025

Studenterkørsel 2025 pris

Sådan foregår en forespørgsel på studenterkørsel

1 - Kontakt os

For at vi overhovedet kan finde ud af om vi har en ledig vogn på den dag i har tænkt jer at køre jeres vogntur, så bliver I nødt til at kontakte os, enten ved at skrive eller ringe til os. Vi har ikke mulighed for at skrive hvilke dage vi har ledige vogne herinde.

2 - Få tilbud

Når I har ringet eller skrevet til os, så vender vi tilbage til jer med et uforpligtende tilbud på lige præcis jeres studentervogn. Det betyder altså at I bare kan sige 'nej tak' til os og finde en anden, hvis I får et andet tilbud.

3 - Snak med klassen

Vi anbefaler at når i har modtaget vores tilbud, så snakker I sammen med jeres klasse omkring tilbuddet og om hvorvidt I vil takke ja til tilbuddet eller ej. Få i modtager tilbuddet, har I typisk 1 uge før tilbuddet frafalder.

4 - Bekræft booking

Bliver i enige i jeres klasse om at vi skal stå for jeres studenterkørsel, så skriver I det bare til os - så sørger vi for resten. I får tilsendt en ordrebekræftelse som bevis på at i har bestilt. Deri står der alle nødvendige informationer.

5 - Studenterkørsel!

Så er klar til en helt igennem uforglemmelig dag, hvor vi står for at i bliver fejret med manér! Læn jer tilbage eller hop tosset rundt, en ting er sikkert, det bliver en mega fed fest!

Kan vi hjælpe?

Ring til os: