Ofte stillede spørgsmål
Inden bestilling
Præcist hvilken studentervogn skal vi køre i?
Vi kan meget sjælendt sige præcis hvilken lastbil der ankommer ude ved jer. Vi kan kun love jer at der kommer en lastbil af den type i har bestilt. Vi har 4 forskellige vogntyper og det er det op til den enkelte klasse at vurdere, hvilken type der passer bedst til lige præcis jer.
Er der musikanlæg på vognen?
For os er det ikke en rigtig studentervogn, hvis ikke der er monteret et stort musikanlæg.
Vi har derfor i ALLE vores vogne store musikanlæg, der er tilpasser vognens type. Alle har subwoofere, men selve størrelsen på subwooferen er lidt forskellig. Dog skal i ikke være i tvivl om at selv den mindste af de anlæg vi tilbyder, helt sikkert kan sparke gang i jeres fest!
Får vi en kontrakt hvis vi booker en studentervogn?
Ja. Når I har godkendt et tilbud fra os, så beder vi om lidt yderligere informationer på en fremtidig kontaktperson fra klassen. Denne kontaktperson får herefter fremsendt en kontrakt, hvori der står det aftalte. Ligeledes står der vores handelsbetingelser.
Vi som virksomhed er ikke bundet af denne kontrakt, før vi har modtaget depositum for vognen, som skal betales umiddelbart efter kontrakten er tilsendt (indenfor 7 dage).
Herefter er I garanterede en studentervogn der opfylder de krav, der er noteret i kontrakten.
Kan vi vælge hvilken type vogn vi vil køre med?
Ja. Vi tilbyder 4 forskellige typer af vogne, som alle kan noget forskelligt. Når i beder om et uforpligtende tilbud, så bedes i angive hvilken type vogn I gerne vil køre i. Herefter udarbejder vi et tilbud på baggrund af det.
Er det gratis at få et tilbud?
Ja. Det er 100% gratis at få et tilbud fra os.
Det giver jer mulighed for at få tilbud fra flere forskellige og dermed få den løsning der passer bedst til jer!
Hvor tidligt skal man booke sin studenterkørsel?
Så tidligt som muligt, specielt hvis i gerne vil køre om fredagen eller lørdagen. Vi får typisk ret hurtigt udsolgt.
Når i har bestilt
Hvornår skal vi betale?
I skal betale et mindre depositum umiddelbart efter i modtager kontrakten – restbeløbet skal herefter først indbetales 1. April på kørselsåret. Så I har god tid til at spare resten af beløbet sammen, hvis I har bestilt i god tid.
Hvordan ved vi at i kommer?
Ved at vi er et etableret firma med mange års erfaring og er kendte ansigter i branchen, så fremstår vi som nogle man kan stole på. Dette vil vi selvfølgelig leve 100% op til.
Løbende igennem ventetiden, holder vi jer opdaterede både i form af mails og åbenhed omkring hele processen. Vi føler vi står med et kæmpe ansvar overfor jer som studenter, for at I kan få en uforglemmelig dag, det ansvar vil vi leve op til!
Skal vi selv skaffe politi tilladelse?
Nej. Vi står for både polititilladelse og forsikringer. Det skal I ikke selv sørge for. Dette er også angivet i kontrakten.
Hvem rydder bilen op?
Som udgangspunkt er oprydning ikke med i hvad der er inkluderet i prisen. Dog er de fleste chauffører hjælpsomme i forbindelse med oprydning.
Hvornår ankommer studentervognen?
Studentervognen ankommer typisk 10-15min før det tidspunkt I har angivet som starttidspunkt på jeres ruteplan. Hvis chaufføren af forskellige årsagen er forsinkede, er de instruerede i at kontakte kontaktpersonen via det telefonnummer denne har angivet i forbindelse med bestilling.
Der kan selvfølgelig ske smuttere i forhold til dette og så skal I selvfølgelig bare give os et opkald, så kan vi sige om chaufføren har kontaktet os eller om han er lige rundt om hjørnet.
Ruteplan
Hvor lang tid bruger man på hvert stop?
Det er meget forskelligt hvor lang tid man bruger på hvert stop. Vi anbefaler at man som minimum bruger 15 minutter per stop. Vores anbefaling er 20-25min.
Hvornår skal vi sende ruteplan?
Ruteplanen skal udfyldes på StudenterPlan senest den 1. april på kørselsåret. Vi skal bruge denne for at søge tilladelser og for at finde ud af hvilken chauffør og lastbil vi sender ud til jer. Det er et større logistik arbejde, med så mange studentervogne på vejene.
Hvad gør vi hvis vi ikke kan nå det?
Der er som udgangspunkt 2 løsninger som vi ser brugt:
- Nogle af de sidste stop slår sig sammen, så der bliver færre stop. Dette kan godt være svært at administrere, da det oftest skal ske, mens i er på vognen
- I betaler for en/flere overtime(r). Det er den løsning vi selvfølgelig ser allermest, da det betyder i kan nå alle jeres stop. OBS. I må maks være på vognen i 15 timer på grund af køre- og hviletid lovgivningen.
Hvor hurtigt må man køre med studenter?
Indenfor tættere bebygget område, må hastigheden ikke overstige 40 km/t og uden for tættere bebygget område må hastigheden ikke overstige 60 km/t.
Det er de lovmæssige krav til hastigheder som politiet opsætter. Vi vurderer dog at den gennemsnitlige hastighed ligger indenfor tættere bebygget område omkring 30 km/t og udenfor tætter bebygget område omkring 40 km/t.