Veteran studentervogne

Vores veteranbiler er klart de biler der bliver taget flest billeder af! De er super charmerende, velholdte og så er de nærmest allerede pyntede, når de ankommer.
veteran studentervogne

Veteran studentervogne

Vores veteran studentervogne er kendetegnes ved
Alle vores veteran studentervogne er flot dekorerede med blomster. Det giver en super charmerende og flot vogn, hvor I knap nok selv behøver at pynte den, da den allerede er pyntet i sig selv. Alle blomsterne er små håndlavede klsitermærker og hver vogn tager MANGE timer at dekorere.
Vores veteranvogne er generelt lidt mindre end de andre typer vogne. Det er der mange der er glade for at de er. Det giver meget mere hygge ombord på ladet og meget mere mulighed for at feste og være sammen som klasse. Der er dog selvfølglige stadig plads til jer alle!
Disse vogne er selvsagt de studentervogne der gør det allerbedst på billeder og tro mig når jeg siger at der bliver taget mange billeder af jer, når i kommer rundt på vejene. Alle folk smiler og er glade, for man kan ikke være andet, når man ser disse smukke studenterbiler.
Der er monteret et stort musikanlæg i alle vogne, som i trådløst kan styre fra jeres mobil. Det hele er styret med bluetooth og vi anbefaler at i inden dagen, har lavet en playliste med alle klassens sange og de vildeste bangers!
Selvom bilerne er gamle, er de utroligt driftsikre. Vi oplever meget sjælendt proiblemer med denne model og det er lige præcis derfor det er dem vi kører med. Der er dog en større risiko for nedbrud med denne type bil, hvorfor vi også har reservebiler stående i hele landet, klar til at fortsætte jeres kørsel, hvis uheldet skulle være ude.
Vores veteran studentervogne er vores mest populære studentervogne, da de er så festlige. Alt fra unge til gamle bliver imponeret over dem, når de kommer trillende igennem byen. Selvom man kan se denne type studentervogn som en lille studentervogn, så mener vi og tidligere studenter at dette kun er en fordel!

Priser

Priser på studenterkørsel hos os

Vil du gerne vide mere?

Ring på