Studentervogne

Vi tilbyder en række forskellige studentervogne

Helt klasse med studenter hænger ud af siden på studentervogn

Store Studentervogne

De store studentervogne er efterhånden de mest almindelige studentervogne man ser i bybilledet. Der er plads til alle, inklusiv DJ hvis man ønsker det med ombord på vognen.

Læs mere og se priser
Militær studentervogne

Militær Studentervogne

Militær studentervogne er til hvis det hele godt må være lidt mere råt! Mega fede camouflerede lastbiler, der alle tidligere har kørt i militæret. Åbne i siderne og stort anlæg!

Læs mere og se priser
VIP studentervogne

VIP Studentervogne

Vi har ikke så mange VIP studentervogne, men der er rift om de få vi har. Disse vogne er til dem der gerne vil have lidt mere end parallelklassen. Plads til alle og klargjort til DJ! 2x18 tommer subwoofer 😉

Læs mere og se priser

Vi gør valget nemt

Vi tilbyder alle forskellige typer af vogne, så i kan få præcis den type i vil have

Se meget mere om de forskellige vogntyper vi tilbyder, ved at trykke på de forskellige typer, øverst på siden.

Ellers kan i kigge ind i vores galleri for at få en fornemmelse af, hvordan en studenterkørsel med os er.
Galleriet kan findes her.

Militær studentervogne er til de klasser der godt kan lide, at det hele er lidt mere råt! Vognene er store, kraftige og malet med camouflage farver. De er udstyrede med terrængående dæk og er ikke så forfinede. En ting er dog helt sikkert, de er klar på den vildeste fest på ladet, hvor der er monteret 15″ subwoofer og 2x 8″ tophøjtalere! Når en sådan vogn kommer rullende, er man ikke i tvivl om at studenterne er landet!

Veteran studentervogne er det perfekte motiv på ethvert billede. De står allesammen super flot dekorerede med blomster og malet i alverdens strålende farver. Bilerne er lidt mindre, så de er super velegnede til de klasser, der kommer rigtig godt ud af det med hinanden og har lyst til virkelig at nyde denne dag SAMMEN. Der er 12″ subwoofer og tophøjtalere, samt lysshow monteret i vognen. Sæt farver og glæde på jeres studentervogn, kør veteran lastbil!

Store studentervogne de store studentervogne er efterhånden dem man ser mest i bybilledet, når studenterkørsel er igang. Det er der selvfølgelig en grund til! Med en stor studentervogn sikres der plads til alle klassen – og lidt til. Hvis man har lyst til det, er der rigeligt plads til at have en DJ med ombord på vognen og selvom man har det, er der stadig et stort dansegulv, lige i midten af vognen! 18″ subwoofer og 2x 8″ tophøjtalere, gør at i kan høres i hele byen, når I kører rundt!

VIP studentervogne – Vi synes heller ikke at det kan blive for meget. Vi snakker rød løber og champagne når vognen ankommer, vores største setup af lyd og lys. Klargjort til at I kan medbringe DJ og så er det selvfølgelig specielt udvalgte studentervogne vi vælger at bygge op på denne måde. Det er blikfang og vi kan lide det! 2x 18″ subwoofer, 4x dobbelttophøjtaler. Vi snakker altså toppen af poppen indenfor studenterkørsel og I har muligheden for at komme ud og køre i sådan en igennem os!

Vi har valgt at vi på alle vores vogne bruger lydudstyr lavet af TheBox da vi har super gode erfaringer med udstyr derfra.

Vil du vide mere eller have et uforpligtende tilbud?

Ring til os: