Militær studentervogn

Militær studentervogne er til hvis det hele godt må være lidt mere råt! Mega fede camouflerede lastbiler, der alle tidligere har kørt i militæret. Åbne i siderne og stort anlæg!
Militær studentervogne

Militær studentervogne

Vores militær studentervogne er kendetegnet ved

15" subwoofer

Alle vores militær studentervogne er udstyrede med 15" subwoofer og 8" tophøjtalere. Det giver en super dyb og lækker bas, samtidig med at det spiller voldsomt højt! Man kobler sig op med bluetooth og styrer selv musikken! Så lav en playliste hjemmefra eller udpeg en DJ for dagen.

Lysshow

Der er monteret lysshow på alle vores militær studentervogne, så festen ikke behøver at slutte, når vi rammer de sene timer. Tværtimod, så er festen nærmest kun lige gået igang. Det ser så super fedt ud når en studentervogn komme rullende og lyser det hele op fra ladet!

Siddepladser til alle

Der er rigeligt med siddepladser til jer, så i ikke behøver at stå op hele dagen. Ikke at i ikke godt må stå op hele dagen - eller danse hele dagen for den sags skyld! Bænkene er også super gode at opbevare jeres ting under, så i ikke falder over dem, når i danser rundt i vognen.

Åben i siderne

Alle studentervognene er åbne i siderne, så i både kan se ud og blive set! Det giver rig mulighed for at vinkle, råbe og blive dyttet af. ALLE bilerne er dog med tag på, så i ikke bliver våde, hvis vejret ikke er med jer.

Camouflage

Hvad er en militær studenterkørsel uden camouflage? Det ved vi heller ikke, så selvfølgelig er alle bilerne malet i grønne, sorte, brune og gule farver. Det synes vi hører sig til en militært køretøj!

Plads til sjov

I kommer ikke til at sidde fuldstændig sammenklemt oppe i en alt for lille studentervogn. Vores biler er godkendte af politiet til et bestemt antal personer og vi overskriver ALDRIG denne grænse. Det gør jeres studenterkørsel mere sikker.

Lidt billeder til at supplere videoen i toppen.

Vi har lige samlet en lille håndfuld billeder af vores militær studentervogne herunder, så i kan få en idé om hvad vi snakker om. I kan selvfølgelig se mange flere billeder inde i vores galleri, som vi anbefaler at i besøger. I kan finde vores galleri i toppen af siden eller HER.

Studenterkørsel priser

Priser på studenterkørsel

Vil du gerne vide mere?

Ring på