Studenterkørsel Galleri

Se hele vores Studenterkørsel galleri

Veteran studentervogne

Her har vi samlet lidt billeder af vores meget fine veteran studentervogne i vores studenterkørsel galleri. Der er også billeder inde på selve siden om veteraner studentervogne, men ikke nær så mange som vi har placeret her.

Som i kan se er alle vores veteran køretøjer pyntede med blomster og er malet i sprudlende farver for at komplimentere blomsterdekorationerne. Disse vogne er sikre på at give alle der ser dem et smil med på vejen!

Hvis i vil vide mere om vores veteran studenterlastbiler, så kan i læse mere på siden HER.

Store studentervogne

Vi har ligeledes samlet lidt af de forskellige billeder vi har liggende af vores store studentervogne her i vores galleri. Vi har mange flere, men dette giver dog en god indikation af hvad i kan forvente jer af en af vores studentervogne.

De store studentervogne er efterhånden de mest almindelige at se i bybilledet. De er selvsagt store, hvilket gør der er plads til alle plus der er plads til sjov og ballade ombord på ladet.

Skulle man ønske at medbringe en DJ på ladet er der også plads til det.

Vil I vide mere om vores store studentervogne, kan man læse mere om dem på deres egen side HER.

Militær studentervogne

Ligesom de andre fotoserier vi har samlet her i vores galleri, er her vores militære studentervogne.

Militære studentervogne skal ifølge os være med camouflage og det er alle vores vores. Nogle stykker af dem har også monteret attrap gevær på toppen af lastbilen, for at give en endnu mere militær-agtigt oplevelse.

Hvis i vil vide mere om vores militære studenterkøretøjer, kan i besøger siden der omhandler disse HER.

VIP studentervogne

Vi har ikke så mange VIP vogne endnu, men der er flere igang med at blive opbygget. Vi har her samlet lidt billeder af vognene. Vi beklager meget at der på nuværende tidspunkt ikke rigtigt er nogle billeder eller videoer af vores VIP-Studentervogn med studenter ombord på ladet i vores galleri endnu. Dette skyldes ene og alene det faktum at vi ikke har kørt så meget med dem endnu og derfor ikke har haft mulighed for at anskaffe os noget fotomateriale endnu.

Vores VIP-serie af lastbiler er de vogne, hvor vi gør lidt ekstra ud af det og giver jer smæk for skillingen. Der er monteret kæmpe musikanlæg på vognen, stoboskop og massere af LED-belysning, der gør at festen ikke behøver at slutte, før I ikke kan mere.

Vil i læse mere om vores VIP-studentervogne, er der mulighed for at gøre dette HER.

© Copyright 2022 bestilstudenterkorsel.dk. Alle rettigheder forbeholdes.