VIP studentervogne

Vi har ikke så mange VIP studentervogne, men der er rift om de få vi har. Disse vogne er til dem der gerne vil have lidt mere end parallelklassen. Plads til alle og klargjort til DJ! 2×18 tommer subwoofer 😉
VIP studentervogne

VIP studenervogne

Vores VIP studentervogne er kendetegnet ved

2x 18" subwoofer

Vi har sammensat det vildste anlæg som vi montere i vores VIP studentervogne. Vi snakker 2 styk 18 tommer subwoofere, 8 styk 8 tommer tophøjtalere. Det hele kan styres via jeres telefon eller en DJ kan koble sig op på systemet og give den maks gas!

LED-Bar hele vejen

Ikke nok med at der er LED-Bar hele vejen ned af begge sider i bilen, så er der også monteret stroboskop, som i kan aktiverer med en knap oppe i ladet! Dette er en fest der kan køre hele natten lang!

Største lastbiler

De vogne vi har valgt at bygge op som VIP-studentervogne er vores største lastbiler. På den måde sikrer vi at der er plads til alle uanset hvor stor en klasse i er. Det gør selvfølgelig også at vi kan installere endnu mere musik og lyd i vognen til jer.

Rød løber

Det skal selvfølgelig være lidt ekstra, hvis man vælger at booke vores VIP vogn. Vi medbringer derfor en rød løber, som bliver rullet ud, hvor i træder ind og ud af bilen. Vi kvitterer også med champagne, så festen kan blive skudt ordentligt igang.

Opbygget stand til DJ

Selvom det selvfølgelig ikke er et krav at i skal have DJ med ombord på vognen, så er der klargjort til at en DJ nemt kan have hans grej med ombord. Der er lavet en plads til en DJ pult og DJ'en må selvfølgelig koble sig på højtalerne og spiller musik for jer ud igennem dem.

Pyntet med stjerner

Hele bilen er udvendigt pyntet med stjerner, for at vise hvor seje i er eller også er det for at være lidt ekstra igen. Det må være op til jer. En ting er sikkert, de står knivskarpt og er klar til en ekstraordinær tur ude på landevejene med jer ombord.

Dette er selvfølgelig bare et lille udsnit af hvad I kan se frem til, hvis i bestiller denne vogntype. Det er ved disse studentervogne at vores teknikere får lov at lege og teste det nyeste udstyr, som har potentiale til at blive monteret i de andre vogntyper efterfølgende.

Men vi snakker helt generelt om at dette er toppen af poppen indenfor studentervogne og vi er meget stolte af vore VIP studentervogne. Vi får kun ros for dem og de er næsten altid fuldt bookede. Så vil i vil have fat i en af disse eftertragtede biler, så skal i være ude i god tid! Vi ser frem til at høre fra jer og til at hjælpe jer med at skabe en helt igennem uforglemmelig dag!

Vi har herunder samlet en lille fotoserie af en af vores VIP-biler som supplement til videoen i toppen, så i kan se hvad vi snakker om:

Priser

Priser på studenterkørsel hos os

Vil du gerne vide mere?

Ring på