Studenterkørsel 2024

Mangler i en vogn til studenterkørsel i 2024, så kan vi muligvis hjælpe jer!

Om os
Studenterkørsel 2023
Studenterkørsel 2024
Studenterkørsel 2025

Studenterkørsel 2024 pris

Da vi er i fuld gang med salget, er det ikke længere sikkert at vi har en ledig vogn på den dag i vil køre.

1 - Kontakt os

For at vi overhovedet kan finde ud af om vi har en ledig vogn på den dag i har tænkt jer at køre jeres vogntur, så bliver I nødt til at kontakte os, enten ved at skrive eller ringe til os. Vi har ikke mulighed for at skrive hvilke dage vi har ledige vogne herinde.

2 - Få tilbud

Når I har ringet eller skrevet til os, så vender vi tilbage til jer med et uforpligtende tilbud på lige præcis jeres studentervogn. Det betyder altså at I bare kan sige 'nej tak' til os og finde en anden, hvis I får et andet tilbud.

3 - Snak med klassen

Vi anbefaler at når i har modtaget vores tilbud, så snakker I sammen med jeres klasse omkring tilbuddet og om hvorvidt I vil takke ja til tilbuddet eller ej. Få i modtager tilbuddet, har I typisk 1 uge før tilbuddet frafalder.

4 - Bekræft booking

Bliver i enige i jeres klasse om at vi skal stå for jeres studenterkørsel, så skriver I det bare til os - så sørger vi for resten. I får tilsendt en ordrebekræftelse som bevis på at i har bestilt. Deri står der alle nødvendige informationer.

5 - Studenterkørsel!

Så er klar til en helt igennem uforglemmelig dag, hvor vi står for at i bliver fejret med manér! Læn jer tilbage eller hop tosset rundt, en ting er sikkert, det bliver en mega fed fest!

Kan vi hjælpe?

Ring til os: