Book studenterkørsel

Vi gør hele processen nem!

Guide til at book studenterkørsel

5 trin til jeres studentervogn er bestilt!

1. Se vognene

Start med at kigge på de forskellige vogntyper vi tilbyder og find ud af hvilken typer der passer bedst til jeres klasse. Det kan være I på forhånd allerede har en vogntype i tankerne, men så har I mulighed for at læse præcis hvad vi mener den kan gøre for jer. Der er stor forskel på dem og hvad de er bedst til!

2. Lav en forespørgsel

Kontakt os med hvad end I har fundet ud af, så strikker vi et tilbud sammen til jer, der dækker jeres behov. Er I stadig ikke sikre på hvilken type vogn I gerne vil køre med, så kan vi lave tilbud på flere forskellige typer til jer. Det kan godt være en idé, da der ofte er prisforskel både på vogntypen og på datoen I gerne vil køre.

3. Modtag tilbud

Vi får hurtigst mulig strikket et tilbud sammen til jer og sender retur på den mail I har angivet i det I laver forespørgslen. Det er selvfølgelig et uforpligtende tilbud og I har mulighed for at kigge det igennem.

4. Snak med klassen

Hvilket leder os direkte ind i næste trin - snak med jeres klasse. Vend tilbuddet med dine medstuderende og hør om det er det rigtige for jer. Kig på vogntyperne sammen med klassen, eventuelt med hjælp fra vores videoer. Det tager kun 5 min.

5. Accept af tilbud

Hvis I i klasse bliver enige om at acceptere tilbuddet, så skriver I det bare retur til os. Så får vi oprettet jer som kunder i vores system og send en ordrebekræftelse til jer. Når det er gjort, så har i booket studenterkørsel og en studentervogn er reserveret til jeres klasse!

Om os
Studenterkørsel 2023
Studenterkørsel 2024
Studenterkørsel 2025

Kan vi hjælpe?

Ring til os: