Studenterkørsel Fyn

Kan man køre med jer på Fyn?

Studenterkørsel på Fyn

Vi tilbyder alle vores vogntyper på Fyn!
Om os
Studenterkørsel 2023
Studenterkørsel 2024
Studenterkørsel 2025

Hvorfor vælge os?

Største vognpark

Vi har Danmarks største vognpark og kan derfor tilbyde sikkerhed for udførelse af jeres studenterkørsel. Det gør vi ved at have reservebiler over hele landet, så vi kan rykke ud med en ny vogn til jer, hvis der skulle ske et nedbrud på selve dagen.

Plads til alle

Alle vores vogne er godkendte til X antal personer og dette overskrider vi ALDRIG! På selve vognen har vi placeret et skilt, der fortæller hvor mange der må være på vognen og chaufføren er i besiddelse af selve tilladelsen.

20 års erfaring

Over 20 års erfaring med lige netop studenterkørsel, gør at vi er danmarks bedste. Vi har igennem årene set det meste og er forberedte på enhver situation, samtidig med det så har vi lært hvad der giver jer den bedste, fedeste og vildeste dag!

Friske chauffører

Sammen med vores erfaring har vi lært hvor vigtig en veloplagt chauffør er for en studenterkørsel. Derfor udvælger vi nøje hvilke chauffører vi hyrer ind og har stort fokus på at de er med til at skabe den fest I så længe har venter på og fortjener! Med over 200 chauffører i vores chaufførbog, så har vi rig mulighed for at vælge de bedste!

Færre regler

Vi lever efter princippet - færre regler mere fest. Vi har set andre udbydere af studenterkørsel, hvor en liste så lang af regler, fuldstændig har ødelagt dagen for jer studenter. Det prøver vi at modarbejde. Dog har chaufføren stadig et vågent øje med jer, for jeres egen sikkerheds skyld.

Kan vi hjælpe?

Ring til os: