Billig studenterkørsel

Hvordan får man en billig studenterkørsel?

5 tips

Til at spare penge på jeres studentervogn

Ingen fredag og lørdag

Selvom det måske er de dage, hvor man kan tage direkte i byen efter, så lover vi jer at I ikke har energien til det alligevel... Ved at bestille en studentervogn om onsdagen, torsdagen, søndagen eller mandagen, kan i ofte få vognen til under halv pris!

Bestil i god tid

Mange steder kører priserne op, jo tættere firmaet er på at have udsolgt. Vi råder derfor alle studenter til at bestille deres vogn i god tid. På den måde skal i heller ikke stresse over det senere, hvis det lige pludselig bliver svært overhovedet at skaffe en studentervogn.

Kontakt firmaet

Der er ofte mange penge at spare på at kontakte firmaet der udbyder studenterkørsel direkte og spørge ind til hvad det koster. Nogle sider har en prisliste, ligesom vi har, men der er ofte flere penge at spare, hvis bare man spørger.

Spar sammen

Ved at bestille jeres vogn i god til, vil i have længere tid til at spare sammen til jeres studentervogn. Hvis i fx allerede bestiller vognen i starten af 2g, vil i have 18-20 måneder hvor i kan spare sammen hver måned. Det er måske logisk, men så er det ikke så hårdt for SU'en.

Klassejob

Vi ser flere og flere klasse få et såkaldt "klassejob", det er egentligt et arbejde, hvor alle i hele klassen skiftes til at møde på vagt og udføre arbejdet. På den måde kan i spare mange penge sammen og derved have nemmere ved at betale jeres studentervogn!

Maden under studenterkørsel

Det sikkert ikke jer der står med regningen for de snacks i får rundt på turen under jeres studenterkørsel, men derfor er det stadig et sted, hvor der er mulighed for at spare penge.

En rigtig god idé ville være på forhånd, altså inden i skal ud og køre, aftaler hvem der står med mad og sørger for at få nogle ‘hovedmåltider’ i løbet af dagen. Vi ser gang på gang at der ved hvert enkelt stop er ALT for meget mad og fordi I har spist og drukket ved hvert eneste stop på hele turen, så er I overhovedet ikke sultne. Det vil sige at alt den lækre mad der er blevet lavet, fuldstændigt bliver overset af jer studenter og i mange tilfælde ender det med bare at blive smidt ud.

Det er både madspild og det er spild af penge. Så ser man på det i det store hele hvordan man kan få en billig studenterkørsel, så er det her helt sikkert også et sted man skal kigge!

Om os
Studenterkørsel 2023
Studenterkørsel 2024
Studenterkørsel 2025

Kan vi hjælpe?

Ring til os: