Studenterkørsel 2023

Mangler i en vogn til studenterkørsel i 2023, så kan vi muligvis hjælpe jer!

Om os
Studenterkørsel 2023
Studenterkørsel 2024
Studenterkørsel 2025

Studenterkørsel 2023 pris

Da vi næsten af udsolgt, kan det være svært for os, at sige hvad en vogn koster så derfor:

1 - Kontakt os

For at vi overhovedet kan finde ud af om vi har en ledig vogn på den dag i har tænkt jer at køre jeres vogntur, så bliver I nødt til at kontakte os, enten ved at skrive eller ringe til os. Vi har ikke mulighed for at skrive hvilke dage vi har ledige vogne herinde.

2 - Få tilbud

Når I har ringet eller skrevet til os, så vender vi tilbage til jer med et uforpligtende tilbud på lige præcis jeres studentervogn. Det betyder altså at I bare kan sige 'nej tak' til os og finde en anden, hvis I får et andet tilbud.

3 - Snak med klassen

Vi anbefaler at når i har modtaget vores tilbud, så snakker I sammen med jeres klasse omkring tilbuddet og om hvorvidt I vil takke ja til tilbuddet eller ej. Få i modtager tilbuddet, har I typisk 1 uge før tilbuddet frafalder.

4 - Bekræft booking

Bliver i enige i jeres klasse om at vi skal stå for jeres studenterkørsel, så skriver I det bare til os - så sørger vi for resten. I får tilsendt en ordrebekræftelse som bevis på at i har bestilt. Deri står der alle nødvendige informationer.

5 - Studenterkørsel!

Så er klar til en helt igennem uforglemmelig dag, hvor vi står for at i bliver fejret med manér! Læn jer tilbage eller hop tosset rundt, en ting er sikkert, det bliver en mega fed fest!

Kan vi hjælpe?

Ring til os: